TMMB Bahar Buluşması:

 

 

  Restoran Müdürümüz Ercüment Yalçınkaya ve Menüden örnekler

 

 

Birliğimizin bu yılki ilk buluşmasını Sevgili Üyelerimiz ve bazılarının değerli eşleri ile birlikte Frankfurt Capri Hotel Restoranında gerçekleştirdik. Restoran Müdürü Ercüment Yalçınkaya Beyin TMMB için özel olarak hazırladığı enfes Ege mutfağı mezeleri, Et ve Balık ana yemek ve Meyvadan oluşan menü eşliğinde çok güzel bir akşam geçirdik. Buradan Sayın Ercüment bey’e birliğimize gösterdiği kolaylık ve yakınlık ve lezzetli yemekler için teşekkürlerimizi sunarız.

Gecemizde aynı zamanda Birliğimizin önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan ve yeni bir Yönetim Kurulunun seçileceği Genel kurulu hakkında bilgi verildi. Ayrıca Üyelerimizle birlikte önümüzdeki dönemde neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Çok verimli geçen bu bilgi alışverişindeki sonuçları tüm üyelerimizle dataylı bir sekilde paylaşıldi.
Üyelerimiz bu tür birlikteliklerin devamlı yapılmasını önerdiler. Bundan sonraki buluşmamızı Değerli Üyemiz Mustafa Sözen’in önerdiği Weiskirschen Bürgerhaus’da yapacağırz. Brunch şeklinde yapılacak bu buluşma tarihi olarak 8 veya 15 Eylül Pazar günlerini oya sunacağız. Şimdiden Tüm Üyelerimizin katılımını beklediğimizi ifade etmek isteriz.